Δέρμα σαν βελούδο – Στάδιο 1: Καθαρισμός

Όποια κι αν είναι η ηλικία σας, ότι τύπος κι αν είναι το δέρμα σας τρεις είναι οι απαραίτητες και βασικές κινήσεις για να το διατηρήσετε υγιές και λαμπερό ή να το επαναφέρετε αν έχει χάσει την αρχική του φρεσκάδα.
Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός το πρώτο βήμα είναι ίσως και το σημαντικότερο!
Καλά το φανταστήκατε!!! Μιλάμε για τον καθαρισμό!!! η πρωταρχική κίνηση για την περιποίηση του προσώπου. Και ναι!!πρωί και βράδυ! Πως θα μπορέσουν να διεισδύσουν και να αποδώσουν τα διάφορα δραστικά συστατικά αν αυτό είναι γεμάτο ρύπους, υπολείμματα μακιγιάζ και ποιός ξέρει τι άλλο…Το δέρμα έχει ανάγκη να καθαριστεί και να ξεκουραστεί.


Κ
αι ποιο είναι το πιο κατάλληλο για εσάς!!! Αυτή την απορία θέλουμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε!
Τα προϊόντα καθαρισμού διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: στα γαλακτώματα, στα τζελ καθαρισμού και στους αφρούς.
Τα γαλακτώματα, που συνοδεύονται απαραίτητα από την χρήση λοσιόν, είναι λίγο ξεπερασμένα στην εποχή μας καθώς η ευκολία στην χρήση των τζελ και των αφρών τα έχει παραγκωνίσει. Εξακολουθούν όμως να αποτελούν σταθερή αξία για τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.

Γαλακτώματα

Το Academie Lait Démaquillant Hypo-Sensible και η Academie Tonique Hypo-Sensible είναι ιδανικές καθώς είναι περιέχουν συστατικά που σέβονται ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Δερμοκαλλυντικά 

Μιά άλλη επιλογή, εξίσου καλή, είναι τα δερμοκαλλυντικά Pharmaceris.
Από αυτά ξεχωρίζει το γαλάκτωμα 
Pharmaceris PURI-SENSIMIL  και η τονωτική λοσιόν  Pharmaceris PURI-SENSILIQUE  

 Τζελ καθαρισμού

Τα τζελ καθαρισμού δηλώνω ότι είναι ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ προϊόντα!!!!!
Εμπλουτισμένα με διάφορα δραστικά συστατικά καλύπτουν τις ανάγκες όλων των δερματικών τύπων. Λίγη ποσότητα στο χεράκι σας, λίγο νεράκι και…voila! Φρέσκο, πεντακάθαρο δέρμα! Η χρήση λοσιόν αν και είναι προαιρετική συνιστάται για δέρματα που χρήζουν επιπλέον θεραπευτικής φροντίδας π.χ. πανάδες οπότε και πρέπει να εφαρμόζεται μια λοσιόν με ανάλογη δράση.

Και επειδή όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας καλό είναι να σας την εξομολογηθώ.Murad Essential-C Cleanser, Ξέρω ότι έχει κάποιο επιπλέον κόστος αλλά πιστέψτε με ότι αξίζει το κάθε ένα ευρώ που θα δώσετε και κρατάει έναν αιώνα!! Ιδανικό για θαμπά και άτονα δέρματα.
Για πιο ολοκληρωμένη περιποίηση αμέσως μετά περάστε τMurad Essential-C Toner

 Εάν έχετε ευαίσθητο και απαιτητικό δέρμα αλλά αγαπάτε το νερό σας έχω το ιδανικό προιόν..To τζελ καθαρισμού Pharmaceris PURI-CAPILIUM. Συνοδεύεται από την αντίστοιχη λοσιόν Pharmaceris PURI-CAPILIQUE

Αφροί καθαρισμού

Οι αφροί είναι κατάλληλοι για τα πιο ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα Καθαρίζουν βαθιά χωρίς να ξεραίνουν O καθαριστικός αφρός Pharmaceris Puri Albucin συμβάλει επιπλέον και στην λεύκανση του προσώπου.
Απαραίτητο συμπλήρωμα η αντίστοιχη λοσιόν Pharmaceris ALBUCIN-II

Γαλάκτωμα & Λοσιόν 2-1.

Τελευταία τάση αποτελούν τα επονομαζόμενα Miceller προιόντα 2 σε 1…και γαλάκτωμα και λοσιόν. Σχεδόν απαραίτητα για τα δέρματα που πρέπει να αποφεύγουν το νερό, για τα πολύ πολύ ευαίσθητα και η καλύτερη λύση για όσες βιάζονται ή τεμπελιάζουν! Λίγη ποσότητα στο βαμβάκι και το δέρμα είναι έτοιμο να δεχτεί τον ορό και την κρέμα σας.
Pharmaceris SEBO-MICELLAIR Καθαριστικό μισελέρ & JEAN D’ARCEL All in One Cleanser Καθαριστικό μισελερ 3 σε 1

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν…
Stay tuned…Ακολουθεί σε λίγες μέρες άρθρο για την πολυαγαπημένη μας-σας ενυδάτωση!

Your Beauty Therapist…

Βιργινία Γκαλέα