ΠΡΟΣΩΠΟ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΕΑ


Με την θεραπεία με οξέα φρούτων μπορείς να καταπολεμήσεις λεπτές ρυτίδες, δυσχρωμίες, ουλές από ακμή και το δέρμα σου να δείχνει υγείες και ανανεωμένο. Αυτό γίνεται καθώς η θεραπεία αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.
?Το αποτέλεσμα είναι φυσικό:
?οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται
?επιταχύνει την αναγέννηση των νέων κυττάρων, οπότε επιτυγχάνεται σύσφιξη
?το γερασμένο δέρμα αναγεννάται
?φεύγουν οι επιφανειακές ουλές από ακμή
?ρυθμίζεται η έντονη λιπαρότητα
?εξαφανίζονται οι διχρωμίες
✌️Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζεται με έναν καθαρισμό προσώπου που θα απομακρύνει σε βάθος όλους τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ HYDRAFACIAL

Το hydrafacial, είναι μια θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης που αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία καθαρισμού προσώπου, καθώς συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της υδροδερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), του peeling με την χρήση οξέων, της εξαγωγής του σμήγματος, της ενυδάτωσης και της αντιοξειδωτικής προστασίας. 
Προσφέρει άμεση ενυδάτωση στο δέρμα, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους της επιδερμίδας από σμήγμα και μακιγιάζ, προσφέρει λάμψη και βοηθάει στην ρύθμιση της λιπαρότητας.
Είναι μια θεραπεία γνωστή ως “Red Carpet Treatment” ✨καθώς την προτιμούν οι διάσημοι πριν από σημαντικές εμφανίσεις γιατί δεν αφήσει σημάδια ή ερυθρότητα και το δέρμα είναι καθαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό! ⭐️?
Είναι κατάλληλη και για άνδρες και γυναίκες και ιδανική για όλες τις προβληματικές περιοχές ακόμα και την πλάτη που πολλές φορές εντοπίζεται λιπαρότητα, σπυράκια και μαύρα στίγματα.
Πρόκειται για μια ανώδυνη, εύκολη διαδικασία, με ορατά αποτελέσματα από το πρώτο λεπτό!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης.
Βρίσκονται στο φάσμα των χαμηλών συχνοτήτων της μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Θερμαίνουνε τοπικά τους ιστούς με αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση των θεραπευτικών σκευασμάτων και την δράση τους στο σημείο που χρειάζεται.
Βελτιώνουν την σφριγηλότητα του δέρματος, την υφή της επιδερμίδας ακόμα και τις ουλές της ακμής.
Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με άλλες αισθητικές πράξεις πχ με υπερήχους για διπλό αποτέλεσμα.
Extra bonus: μπορούν να εφαρμοστούν και σε πρόσωπο αλλά και στο σώμα για μείωση του τοπικού πάχους και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
?

ΘΕΡΑΠΕΙΑ BB GLOW

Πανάδες, δυσχρωμίες, σημάδια, άτονο και αφυδατωμένο δέρμα; Όλοι λίγο πολύ αντιμετωπίζουμε μια ατέλεια στο δέρμα μας που μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα.
Εδώ έρχεται το bb glow treatment το οποίο πολύ εύκολα και με την πρώτη κιόλας εφαρμογή μπορεί να καλύψει όλες τις ατέλειες, να ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα, να δώσει λάμψη και χρωματική ομοιομορφία στο δέρμα. Τι είναι το bb glow; Είναι μια θεραπεία που με την βοήθεια του derma pen περνάμε στο δέρμα βιταμίνες C, E, υαλουρονικό οξύ και χρωστική εντελώς ακίνδυνη και υπόαλλεργική. Υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις για κάθε δέρμα. Επίσης μπορούμε να πετύχουμε ένα εφέ contouring στο πρόσωπο για τέλειο αποτέλεσμα!

Το αποτέλεσμα είναι ημιμόνιμο, δεν ξεβάφει και διαρκεί μέχρι και 6 μήνες ανάλογα με την επιδερμίδα! Ο αριθμός των θεραπειών καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.
Είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι που δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε πολλά καλλυντικά στο πρόσωπο μας! Τέλειο αψεγάδιαστο πρόσωπο με την βοήθεια του bb glow‼️

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ – ELECTROLYSIS

Τριχοφυΐα στο πρόσωπο ή σε αλλά σημεία που επιμένει; Έχεις κάνει άλλες θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης αλλά παρόλα αυτά μικρές ξανθιές ή λευκές τριχούλες επιμένουν και σε ενοχλούν;;; Τότε η λύση έρχεται με την ηλεκτρόλυση ή αλλιώς ριζική αποτρίχωση. Άλλη μια νέα μέθοδος;;; Ούτε καν! Για πάρα πολλά χρόνια, πριν την έλευση του laser, η ριζική αποτρίχωση – electrolysis  η διεθνής ονομασία της – ήταν η μοναδική λύση για την ανεπιθύμητης τριχοφυΐα. Τι είναι λοιπόν η ριζική αποτρίχωση; ?

Με την βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας διοχετεύεται μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στον θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα τον καυτηριασμό της περιοχής. Απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία και δεξιοτεχνία από τον χρήστη γι’ αυτό πρέπει να εφαρμόζεται από επαγγελματίες αισθητικούς στο ινστιτούτο και όχι από σπίτι σε σπίτι. Είναι μια από τις πιο σίγουρες και μόνιμες τεχνικές αποτρίχωσης που χρησιμοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες! Ο αριθμός των επισκέψεων εξαρτάται από την φύση και την ένταση του προβλήματος.

Κατά την διάρκεια της ριζικής η/ο αισθητικός καυτηριάζει τον θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας την τρίχα, ενώ παράλληλα καταστρέφει και τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την δημιουργία νέας τρίχας. Είναι μια ιδανική μέθοδος αποτρίχωσης για το πρόσωπο, τοπικά, ακόμα και για το χνούδι και τις λευκές τρίχες. Επίσης είναι ιδανική μέθοδος για τρίχες στο στήθος που βρίσκονται πολύ κοντά στην θηλή του στήθους καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ακρίβεια και να αποτριχώσει τρίχες που είναι στα όρια με την θηλαία άλω. Είναι απόλυτα ασφαλής και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία καθώς και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης χωρίς να επηρεάσει την υγεία του εμβρύου και της μητέρας. Τέλος είναι ιδανική λύση για περιοχές με πολλές ελιές ή δερματικές βλάβες που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πειράξουμε. Ο αριθμός των επισκέψεων και η διάρκεια τους εξαρτάται από την φύση και την ένταση του προβλήματος. Μετά την θεραπεία μπορεί να δημιουργηθεί ένας μικρός τοπικός ερεθισμός ο οποίος είναι παροδικός και φεύγει μετά από μια ώρα. Η ριζική αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου χωρίς περιορισμό και ανεξάρτητου ηλιοφάνειας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν όλες τις θεραπείες μπορείτε να καλέσετε στο ☎️ 2431029414 ή ακολουθήστε την σελίδα μας στα social και επικοινωνήστε μαζί μας με 📩