BRANDS

Όλα τα επώνυμα Brands για την Περιποίηση του προσώπου την Περιποίηση του σώματος & του Μακιγιάζ στο

Galea’s Beauty Secrets

Όλα τα επώνυμα Brands στο Galea’s Beauty Secrets


«Όλα τα προϊόντα Μurad βασίζονται στη θεωρία μου περί της Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™, θεωρία που εξετάζει τη δυνατότητα των κυτταρικών μεμβρανών να συγκρατούν νερό, ως τον απόλυτο δείκτη καλής υγείας» Οι καινοτομίες του Dr Murad

Οι καινοτομίες του Dr Murad
2011
Αντιγηραντική φόρμουλα Reform
Ο Dr. Murad εξελίσσει την αντιγήρανση με τη φόρμουλα Glyco Firming Complex, πλούσια σε αντιοξειδωτικά καρετινοειδή και γλυκολικό οξύ, ανακαλύπτοντας την απόλυτη αντιγηραντική «συνταγή» για το δέρμα.
2010
Υπερ- ενυδατικές συνθέσεις Ηydro-Dynamic®
Ο Dr. Murad λανσάρει τα υπερ-ενυδατικά προϊόντα με την ελαφριά βελούδινη υφή Hydro–Dynamic®, που «κλειδώνουν» την υγρασία για περισσότερο από 8 ώρες Λανσάρεται η σειρά  προϊόντων Hybrids
Η σειρά Hybrids είναι έξυπνα ενυδατικά προϊόντα 2 σε 1 με αντιγηραντική δράση, που ταυτόχρονα καλύπτουν τις δερματικές ατέλειες, όπως ένα make-up. Το βιβλίο «The Water Secret»
Στο τέταρτο βιβλίο του Dr. Murad –  « The Water Secret», μας αποκαλύπτει ότι το «κλειδί» για τη νεότητα & την καλή υγεία είναι η δυνατότητα του κάθε κυττάρου ξεχωριστά να μπορεί να συγκρατεί το νερό του.
2009
Η θεραπεία για το Περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα – Sun Undone®
Ο Dr. Murad δημιουργεί για το περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα μια θεραπεία με  βιταμίνη C νέας τεχνολογίας – 50 φορές πιο ισχυρή από την αντίστοιχη προηγούμενης γενιάς βιταμίνη C.
2008
Tο πρώτο INCLUSIVE HEALTH CENTER στο Los Angeles
Δημιούργησε το πρώτο INCLUSIVE HEALTH CENTER στο Los Angeles, κλινική ομορφιάς και διαγνωστικό κέντρο μαζί, τεκμηριώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πεποίθηση του ότι η ομορφιά του δέρματος είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την εσωτερική υγεία.
2007
Διέγερση του Αμυντικού Μηχανισμού Ενάντια στη Γήρανση
Ο Dr Murad ανακαλύπτει ότι το φυσικό αμυντικό σύστημα του δέρματος μπορεί να συστρατευθεί στη μάχη κατά των σημαδιών γήρανσης. Οι έρευνες του τον οδήγησαν στη δημιουργία ενός ισχυρού συνδυασμού πεπτιδίων, που λειτουργούν ως «αγγελιοφόροι» και καθοδηγούν το δέρμα να συμπεριφερθεί και να λειτουργήσει όπως ακριβώς το νεανικό.
2006
Η Πιο Πρόσφατη Ανακάλυψη για τη Γενετική Γήρανση
Ανακαλύπτει τις εξαιρετικές ιδιότητες του ασιατικού σούπερ – φρούτου Durian και το χρησιμοποιεί σε προϊόντα του προκειμένου τα αντιγηραντικά συστατικά του να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα.
2005
Τhe Cellulite Solution – H Λύση για την Κυτταρίτιδα
Ο Dr Murad δημοσιεύει το δεύτερο βιβλίο του «ΤΗΕ CELLULITE SOLUTION – Η Λύση για την Κυτταρίτιδα», στο οποίο αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη και κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο απομάκρυνσης της κυτταρίτιδας και των ραβδώσεων του δέρματος.
2003
The Murad Method
Ο Dr. Murad δημοσιεύει το πρώτο του βιβλίο «THE MURAD METHOD», όπου αναλύει ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος και ανακοινώνει την ανακάλυψη του σχετικά με το κυτταρικό υγρό και τη διατήρηση του στα κύτταρα.
Cultural Stress™
Ο Dr. Murad προσδιορίζει ένα νέου τύπου stress, το «Cultural Stress™ – Πολιτισμικό Stress» υπεύθυνο για τα φυσικά, τα πνευματικά και τα συναισθηματικά προβλήματα υγείας, αφού σχετίζεται με το σύγχρονο τρόπο ζωής και επηρεάζει την υγεία των ανθρώπων όλων των ηλικιών.
Ενέργεια & Δύναμη στο Κουρασμένο Δέρμα
O Dr Murad δημιουργεί το σύμπλεγμα Energizing Pomegranate Complex™ στο οποίο οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ροδιού και του θαλάσσιου ενεργού συστατικού artemia, θωρακίζουν τα κύτταρα, διατηρώντας την ενεργητικότητά τους σε υψηλά επίπεδα.
2002
Το Σύνδρομο της Ορμονικής Γήρανσης
Ο Dr. Murad αναγνωρίζει τις αλλαγές που υφίστανται οι γυναικείες ορμόνες, προαναγγέλλοντας την επερχόμενη Ορμονική Γήρανση. Πρωτοστάτησε στη χρήση φυτοοιστρογόνων, παρουσιάζοντας τη σειρά προϊόντων Resurgence®, την πρώτη ολοκληρωμένη αγωγή για το δέρμα με ξηρότητα, χαλαρότητα, θαμπάδα, συμπτώματα του ορμονικά γερασμένου δέρματος.
Η «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού™»
Ο Dr. Murad ανακοινώνει τη θεωρία της «Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™», θεωρία που εξετάζει τη δυνατότητα των κυτταρικών μεμβρανών να συγκρατούν νερό, ως τον απόλυτο δείκτη καλής υγείας.
1998
Η Πρώτη Πατέντα του Dr. Murad
Σε αναγνώριση των μοναδικών επιστημονικών ανακαλύψεων, που αναβάθμισαν τη φροντίδα του δέρματος, ο Dr Murad βραβεύεται με την πρώτη από τις συνολικά, σήμερα, 18 πατέντες του.
Εθνο-βοτανολογικά Συστατικά
Μελετήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τα Eργαστήρια Murad φυτά με ευεργετικές ιδιότητες, κατάλληλα για την καλλυντική περιποίηση όπως η σόγια, το εκχύλισμα ροδιού, το goji berry και η κουρκούμη, ικανά να συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος.
1997
Περιβαλλοντική Γήρανση
Ο Dr. Murad προσδιορίζει την Περιβαλλοντική Γήρανση και δημιουργεί τη σταθεροποιημένη βιταμίνη C, την οποία ενσωματώνει στη σειρά που ονομάζει Environmental Shield®, ανοίγοντας νέους δρόμους στην περιποίηση του περιβαλλοντικά καταπονημένου δέρματος.
1995
Φροντίδα του Δέρματος…από μέσα προς τα έξω
Δημιούργησε συμπληρώματα διατροφής, προκειμένου να φροντίσει εσωτερικά την υγεία του δέρματος.
1992
Η «συνταγή» Μurad
Συμπεριλαμβάνει αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και ενυδατικά συστατικά σε όλα τα προϊόντα του, καθιερώνοντας έτσι τη «συνταγή» Murad.
1989
Το Πρώτο Doctor-Brand στην Ιστορία της Κοσμετολογίας
Ο Dr. Murad ίδρυσε την εταιρεία Murad Inc., την πρώτη εταιρεία με ιατρικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Η νέα του φόρμουλα Murad AHA Rapid Exfoliator® με οξέα φρούτων (ΑΗΑ’S), γίνεται η αντιγηραντική θεραπεία που άνοιξε νέους δρόμους στην Επαγγελματική Αισθητική.

Η Jane Iredale είναι πρόεδρος και ιδρύτρια της εταιρείας Iredale Mineral Cosmetics. Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε το 1994 και παρουσίασε στον χώρο των καλλυντικών την σειρά μακιγιάζ jane iredale Ήταν η πρώτη σειρά μακιγιάζ που συγχρόνως έθρεφε και φρόντιζε το δέρμα. Πηγή έμπνευσής της για τη δημιουργία μιας σειράς μακιγιάζ που κάνει καλό στο δέρμα ήταν η καριέρα της στο χώρο της show biz, κατά την οποία συναναστράφηκε με ηθοποιούς και μοντέλα που είχαν προβληματικά δέρματα εξαιτίας των πολλών και διαφορετικών προϊόντων μακιγιάζ που φορούσαν. Η εμπειρία της από τη συνεργασία της με γυναίκες που η καριέρα τους βασιζότανε σε μια καλή επιδερμίδα την έκανε να καταλάβει πως ένα προβληματικό ή ευαίσθητο δέρμα απειλούσε την καριέρα, αλλά και την αυτοπεποίθηση τους. Η Jane πάντα έβλεπε το μακιγιάζ ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα της γυναίκας και για αυτό ήθελε να το κάνει πολύ εύκολο και απλό. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε τις βάσεις από ορυκτά μέταλλα οι οποίες είναι βάση, πούδρα, κονσίλερ και αντηλιακό, όλα σε ένα, και όλα της τα προϊόντα έχουν πολλαπλές χρήσεις. Ο στόχος της είναι να δημιουργεί προϊόντα τα οποία αφήνουν το δέρμα όμορφο, υγιές, με υπέροχη όψη και αίσθηση. Επιδιώκει τα προϊόντα που δημιουργεί να είναι εύκολα στην εφαρμογή, έτσι ώστε μια γυναίκα να μπορεί να αναδείξει τον καλύτερο της εαυτό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η Jane έχει πετύχει να έχει παγκόσμια αναγνωσιμότητα από όλες τις ηλικίες επειδή πιστεύει ότι το μακιγιάζ που φοράμε πρέπει να αναδεικνύει την φυσική μας ομορφιά επιτρέποντας στην προσωπικότητα μας να λάμψει και όχι να την αλλάζουμε βάσει της τελευταίας λέξης της μόδας.

Η Environ είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη και αγαπημένη επαγγελματική μάρκα φροντίδας δέρματος που βασίζεται στην επιστήμη, την ομορφιά και τη φροντίδα.
Πιστεύουμε ότι το δέρμα έχει μια ζωή και ότι η βιταμίνη Α είναι το “οξυγόνο” που χρειάζεται για να φανεί όμορφο και υγιές για τη ζωή. Για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε ενεργά την επιστήμη της φροντίδας του δέρματος για να αναπτύξουμε επιδέξια και με συνέπεια τις καλύτερες στην κλάση, επιστημονικά ερευνημένες και αναπτυγμένες προϊόντα που λειτουργούν. Το μοναδικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα βιταμινών STEP-UP ™ βοηθά το δέρμα να γίνει σταδιακά πιο άνετα με αυξανόμενες δόσεις βιταμίνης Α και άλλων συστατικών μειώνοντας έτσι την πιθανότητα μιας δερματικής αντίδρασης. Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα Environ Skin Care θα πρέπει να αγοράζονται μόνο από εξειδικευμένους και εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες της Environ Skin Care.Πιστεύουμε ότι αυτή η προσέγγιση θα διασφαλίσει την πλήρη ικανοποίηση των καταναλωτών καθώς η δύναμη της όμορφης επιστήμης μας απαιτεί πάντοτε τη συμβουλή και το προϊόν της επαγγελματικής φροντίδας του δέρματος.
Πρωτοπόρος. Η εισαγωγή της βιταμίνης Α σε σκευάσματα φροντίδας του δέρματος ήταν μια πρωτοποριακή εξέλιξη φροντίδα του δέρματος. Ο Δρ. Ντε Φερνάντες, που έχει βαθμολογηθεί ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς του κόσμου, ήταν πρωτοπόρος στον τομέα αυτόν στη δεκαετία του ’80. Ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τη βιταμίνη Α σε αρκετά υψηλές δόσεις. Βοηθούν στην εξουδετέρωση των επιβλαβών συνεπειών του περιβάλλοντος, της ρύπανσης και του στρες και δημιουργούν ακτινοβόλο εμφανώς βελτιωμένο δέρμα. Μέσω εντατικής έρευνας ανακάλυψε τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει η βιταμίνη Α στην υγεία του δέρματος. Έγινε αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα εύρος φροντίδας του δέρματος που θα συντηρούσε ιδιαίτερα το υγιές δέρμα. Καθώς η συχνότητα εμφάνισης δερματικών διαταραχών που σχετίζονται με τον ήλιο αυξανόταν παγκοσμίως.
Συμπληρωματικό συστατικά. Από τότε που ίδρυσε το Environ το 1990, η βιταμίνη Α έχει καταστεί το βασικό συστατικό του Environ. Φιλοσοφία φροντίδας δέρματος. Είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό του δέρματος που πρέπει να αναπληρώνεται καθημερινά. Το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές και πιο ανθεκτικό. Σε συνδυασμό με άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως τα αντιοξειδωτικά και τα πεπτίδια, η μακροπρόθεσμη βελτίωση του δέρματος γίνεται σαφώς ορατή. Υποστηριζόμενη από συνεχή έρευνα, νέα και ακόμα πιο αποτελεσματικά προϊόντα. Παγκόσμια αναγνώριση. Ως εμπορικό σήμα, είμαστε αρκετά περήφανοι να συστήσουμε τα προϊόντα μας στους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μας. Εάν δεν ήμασταν, δεν θα τους δημιουργούσαμε. Με 140 προϊόντα σε περισσότερες από 70 χώρες, η Environ έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο διανομέων ως άμεσο αποτέλεσμα της επιστημονικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας της σειράς προϊόντων μας. Είμαστε σίγουρα αγαπημένοι. Environ αναγνωρίζεται από διεθνείς θεραπευτές περιποίησης δέρματος, δερματολόγους, συντάκτες ομορφιάς, τα κορυφαία κινηματογραφικά αστέρια και τα σούπερ μοντέλα.


Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της εταιρείας σε video1890 Δημιουργία
Η Maison Académie Scientifique de Beauté ιδρύθηκε από τον Dr. Alexandre Lamotte. Η εταιρεία έχει θέσει την τεχνογνωσία της στην υπηρεσία της ομορφιάς για περισσότερο από έναν αιώνα. Από το διάσημο «Princesse des Crèmes» ή «Princesse des Poudres» χωρίς να ξεχνάμε το «Rubis Pompadour», το Maison εκπλήσσει ολόκληρο τον κόσμο από τότε που δημιουργήθηκε.
Η εταιρεία Académie Scientifique de Beauté έχει βάλει την εμπειρία της στην υπηρεσία της ομορφιάς για περισσότερο από έναν αιώνα.
Αυτή η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, κληρονόμος μιας μακράς παράδοσης αριστείας και ιδιαίτερα συνδεδεμένη με μια γαλλική παραγωγή 100%, πέρασε την ψυχή της μάρκας από γενιά σε γενιά.
Η Académie αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τη μέθοδο θεραπείας σύμφωνα με τους τύπους δέρματος και τα προβλήματά τους.
Κάθε προϊόν φροντίδας του δέρματος της μάρκας είναι το αποτέλεσμα μιας ασυμβίβαστης επιστημονικής έρευνας από την άποψη της ποιότητας και της τεχνογνωσίας που δημιουργούν οι «τεχνίτες της ομορφιάς» μας.
Από τη φημισμένη “Princesse des Crèmes” που διατυπώθηκε το 1890 στο εκπληκτικό επιστημονικό επίτευγμα “Formule Merveilleuse”, η εταιρεία έχει εκπλήξει τον κόσμο από τότε που δημιουργήθηκε.
Οι πιο εξέχουσες γαλλικές ηθοποιούς, όπως η Michèle Morgan, η Marie Bell, η Sim Viva, η Marie Glory ή ακόμη και οι διάσημες γυναίκες στο δικαστήριο της Ρωσίας, υιοθέτησαν αμέσως την Académie.
Σήμερα σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το σύμπαν των ειδικών γνώσεων της Académie: “Επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς”

Η εταιρία FBM Anagenessis Personal Clinic σκέφτεται τον πλανήτη και το άτομο δημιουργώντας προϊόντα που επιφέρουν την ισορροπία στο πρόσωπο, στο σώμα, στη ψυχή και το περιβάλλον.
Η FBM Anagenessis Personal Clinic στη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο, χρησιμοποίησε κορυφαίους χημικούς σε συνεργασία με εξιδεικευμένους αισθητικούς, με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά με καλλυντικά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ και με τα καλύτερα αποτελέσματα για τη νεότητα και την υγεία του προσώπου και του σώματος. Τα προϊόντα της FBM Anagenessis Personal Clinic δεν περιέχουν συστατικά τα οποία κατηγορούνται για τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Συνεπείς στη «πράσινη» φιλοσοφία μας, μειώνουμε στο ελάχιστο τις ποσότητες του χαρτιού που χρησιμοποιούμε. Έτσι, δε χρησιμοποιούμε χάρτινες συσκευασίες (που συνήθως πετιούνται από την πρώτη στιγμή) για τα προϊόντα μας, ενώ αντίθετα χρησιμοποιούμε υλικά πολλαπλών χρήσεων. Όλα τα διαφημιστικά έντυπα της FBM Anagenessis Personal Clinic είναι από ανακυκλώσιμο πλαστικό, ανακυκλωμένο χαρτί, αλλά και από χαρτί από βιολογικές ελεγχόμενες καλλιέργειες που δε προκαλούν καμία τοξικότητα στο περιβάλλον. Τα προϊόντα μας δε περιέχουν Συντηρητικά (άρα ούτε parabens). Επίσης δε περιέχουν προπυλενογλυκόλη η οποία έχει κατηγορηθεί για πιθανούς ερεθισμούς αλλά ούτε και παραφινέλαιο, το οποίο είναι πετρελαϊκό παράγωγο και δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει. Τα προϊόντα μας απορροφούνται άμεσα, δρουν γρήγορα στην επιδερμίδα και προσφέρουν σύντομα λάμψη και υγεία.»

Ομορφιά ως πάθος
Για περισσότερο από 55 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση JEAN D’ARCEL Cosmétique αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας, αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος και συνεργατική συνεργασία με τους πελάτες της.
Σήμερα, τα προϊόντα και οι μέθοδοι επεξεργασίας της εταιρείας διατίθενται σε περισσότερες από 40 χώρες.
Αναπτύχθηκε από την παράδοση των γαλλικών καλλυντικών, αναπτύσσοντας δυναμικά με καινοτομία και συνεχώς αναζητώντας νέες υπερσύγχρονες δραστικές ουσίες, η διακηρυγμένη πρόθεση της JEAN D’ARCEL Cosmétique είναι να διατηρήσει την ομορφιά και να την στρογγυλοποιήσει με τέλεια φροντίδα.
Η JEAN D’ARCEL προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υψηλής αποτελεσματικής φροντίδας του δέρματος, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά σε σαλόνια ομορφιάς, Day SPAs και SPAs.
Τα προϊόντα Trend, όπως τα καλλυντικά Thalasso Therapy, Méthode Ayurveda, Rêve de Cacao και Méthode Pinda Sveda, καθώς και υψηλής ποιότητας αντιγηραντικές θεραπείες αποτελούν ουσιαστικά στοιχεία της γκάμας προϊόντων JEAN D’ARCEL.
Το ARCELMED®, η καλλυντική γραμμή, το NATURELLE, η οργανική γραμμή, η κορυφαία γραμμή MIRATENSE® μαζί με το αποκλειστικό σύστημα επεξεργασίας μεθόδων shin tai, καθώς και η πολυτελή φροντίδα του δέρματος, σημείωσαν εξαιρετική εμφάνιση στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων JEAN D’ARCEL.
Στόχος μας ήταν πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και συστήματα επεξεργασίας υψηλής ποιότητας σε τέλεια αρμονία της αποτελεσματικότητας και της ευημερίας.

Η Pharmaceris κερδίζει τις καρδιές των πιο απαιτητικών καταναλωτών στη διεθνή έκθεση δερματολογίας
Η Pharmaceris ήταν η μοναδική πολωνική μάρκα που θα παρουσιαστεί στη διάσημη έκθεση dermocosmetics Dubai Derma 2015. Το Dubai Derma είναι ένα μοναδικό γεγονός στην περιοχή του MENA συνδυάζοντας ένα δερματολογικό συνέδριο με δερματολόγους και επιστήμονες από όλο τον κόσμο και μια έκθεση που παρουσιάζει προϊόντα της Των μεγαλύτερων παραγωγών δερμοκαλλυντικών στον κόσμο.
Ήταν η 15η έκδοση της εκδήλωσης της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, η μόνη στον κόσμο κατά την οποία ειδικευμένοι γιατροί και ειδικοί μπορούν να δουν, να ακούσουν και να μοιραστούν τα τελευταία τους επιτεύγματα στην αισθητική, την προστασία του δέρματος και τη βελτίωση του δέρματος.
Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο γεγονός από τους δερματολόγους, κατά τη διάρκεια της οποίας η Pharmaceris, μια πολωνική δερμοκαλλυντική μάρκα, ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πολωνίας που παρουσίασε τα επιστημονικά της επιτεύγματα στην εξειδικευμένη φροντίδα του προβληματικού δέρματος που πραγματοποίησε το εργαστήριο καλλυντικών Dr. Irena Eris.
Οι επιστήμονες της Δρ Irena Eris προσκλήθηκαν στην ελίτ ομάδα ομιλητών και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν πολυάριθμα επιτεύγματα και αποτελέσματα έρευνας που ολοκλήρωσε η Pharmaceris σε γιατρούς, δερματολόγους, καθώς και ειδικούς στην αισθητική. Κατά τη διάρκεια της κύριας συνόδου της διάσκεψης, η Δρ Monika Pasikowska, Pharmaceris Expert, παρουσίασε μια καινοτόμο διάλεξη σχετικά με την επίδραση της βιταμίνης Κ στο δέρμα με διασταλμένα τριχοειδή αγγεία, αιμάτωμα και επιδερμίδα, καθώς και την υψηλή αποτελεσματικότητά της όταν χρησιμοποιείται για την προετοιμασία του δέρματος Για ιατρικές αισθητικές διαδικασίες και για την επιτάχυνση της απορρόφησης του αιματώματος σύμφωνα με τις διαδικασίες.
Αυτό το έτος, το Dubai Derma καλωσόρισε πάνω από 8.000 συμμετέχοντες και πάνω από 700 μάρκες από όλο τον κόσμο.
Το περίπτερο που προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα του ομίλου Dr Irena Eris ήταν δημοφιλές όχι μόνο μεταξύ των επισκεπτών της έκθεσης, αλλά και μεταξύ των γιατρών και των ειδικών που αναζητούν νέα, πρωτοποριακά προϊόντα φροντίδας δέρματος και λύσεις για το προβληματικό δέρμα.
Η μάρκα Pharmaceris είναι γνωστή και αναγνωρισμένη στη Δυτική Ασία, καθώς η γκάμα των προϊόντων της διατίθεται σε ένα από τα μεγαλύτερα φαρμακεία του Ντουμπάι.
Δερμοκοσμητικά για το επιρρεπές στο δέρμα δέρμα
Κάθε μία από τις 14 εξειδικευμένες σειρές προϊόντων έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών και δυσνόητων τύπων δέρματος.
Το Pharmaceris είναι μια εμπορική επωνυμία που προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας δέρματος που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των επιρρεπών στο πρόβλημα επιδερμίδων.
Το Pharmaceris είναι δερμοκαλλυντικά που αναπτύχθηκαν από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδύαζαν δερματολογικές λύσεις με προηγμένες καλλυντικές φόρμουλες για να δημιουργήσουν 14 εξειδικευμένες σειρές προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών και δύσκολων στο χειρισμό τύπων δέρματος, που συνήθως αναφέρονται ως “
Κάθε σειρά προϊόντων παρέχει αποτελεσματική και ασφαλή φροντίδα για τύπους δέρματος που παρουσιάζουν διαφορετικές δερματολογικές καταστάσεις, οι οποίες μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν από το γράμμα στο όνομα της γραμμής παραγωγής. Όλα τα προϊόντα έχουν υποβληθεί σε δερματολογικές εξετάσεις και οι περισσότερες από τις γραμμές έχουν υποβληθεί σε κλινική δοκιμή.
Υποαλλεργικό. Αποδεδειγμένη υψηλή ανοχή και αποτελεσματικότητα
Συνιστάται από δερματολόγους.
Pharmaceris, ένα εμπορικό σήμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Εκατομμύρια ικανοποιημένοι και πιστούς πελάτες
Εκατομμύρια ικανοποιημένοι πελάτες και υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των δερματολόγων, των φαρμακοποιών, των γυναικολόγων και των μαιευτών, που συνιστούν τα προϊόντα στους ασθενείς τους, επιβεβαιώνουν την υψηλή ανοχή και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της Pharmaceris
Εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρονται με το εμπορικό σήμα Pharmaceris έχουν τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις.
Η Pharmaceris είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη μάρκα που κερδίζει αναγνώριση στις διεθνείς αγορές.

Η εταιρία Kallynsis φέρει το όνομα της από την λέξη κάλλος, Ομορφιά!! Για να δείξει την υψηλή αισθητική απόλαυση που προκαλεί η τελειότητα του ανθρώπινου σώματος της ψυχής και του μυαλού. Η εταιρία Κallynsis είχε σαν στόχο να δημιουργήσει προϊόντα ομορφιάς και ατομικής φροντίδας. Ο συνδυασμός την καλύτερη ποιότητα και της προσιτής τιμής δημιουργεί το προϊόν αυτό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας και άντρα. Ο στόχος της είναι η χρήση φυσικών και βιολογικών συστατικών υψηλής ποιότητας, φόρμουλες φιλικές προς το δέρμα και το περιβάλλον. Τα προϊόντα Kallynsis δεν περιέχουν Parabens, μεταλλαγμένες πρώτες ύλες ούτε γίνονται πειράματα σε ζώα.

VAGHEGGI σημαίνει…ΑΡΜΟΝΙΑ ….. ΦΡΟΝΤΙΔΑ …. ΜΕΘΟΔΟΣ …. ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Η Ιταλική εταιρεία Vagheggi Phytocosmetics ιδρύθηκε το 1975 από τον Dr Vagheggi και τον φιλόσοφο διάδοσης και πρακτικής εφαρμογής ολιστικών μεθόδων όπως το Shiatsu και η Ayuyerda , Chenot,ξεκινώντας μία από τις πρώτες πράσινες εταιρείες πανευρωπαϊκά
H Vagheggi αντλεί όλα τα ενεργά της συστατικά από τη φύση με σκοπό να σέβονται το δέρμα αλλά να προστατεύεται και το περιβάλλον σε μια ισορροπημένη συνύπαρξη ζωής . Πρόκειται για μία εταιρεία που σημάδεψε την ιστορία του Ιταλικών επαγγελματικών προϊόντων, χάρη σε αυτή την φιλοσοφία, η οποία μεταφράζεται ως μία διαρκή έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα.

Προστασία για το περιβάλλον: Η Vagheggi χαρακτηρίζεται σαν μία «πράσινη» εταιρία καθώς η προστασία του περιβάλλοντος είναι μέσα στους πρωταρχικούς της στόχους. 
-Δεν λαμβάνουν τις πρώτες ύλες από τοποθεσίες που λαμβάνουν πολλές εταιρίες καλλυντικών για να μην εξαντλούν τους φυσικούς πόρους.
-Αγοράζουν τις πρώτες ύλες τους από μικρούς παραγωγούς και όχι από μεσάζοντες για να τονώσουν την τοπική αγορά.
-Έχουν ανακυκλώσιμη συσκευασία, χωρίς απελευθέρωση φθαλικών ενώσεων
-Πακετάρονται σε οικολογικό Χαρτί πιστοποιημένο από τον FSC (Forest Stewardship Council)
-Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

Ασφάλεια για το δέρμα: Όλα τα προϊόντα της Vagheggi έχουν περάσει από ποικίλους ελέγχους ασφάλειας και αποτελεσματικότητας:
Δεν περιέχουν Parabens, ορυκτέλαια και ότι έχει ενοχοποιηθεί από την νομοθεσία περί καλλυντικών.
Είναι εναρμονισμένα με τον πιο πρόσφατο αυστηρό νόμο περί καλλυντικών σκευασμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άριστη Ποιότητα: Η Vagheggi ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο, η οποία επιλέγει ωμές πρώτες ύλες (πάντα τις καλύτερες, προερχόμενες από όλο τον κόσμο) και κάνει την σωστή χρήση αυτών. Χρησιμοποιεί φυτά, βότανα, καρπούς, ρίζες αντλώντας τα πολύτιμα στοιχεία τους δίνοντας τους την αξία τους μέσα στις συνθέσεις τις οποίες έχει δημιουργήσει. 
Οι αυστηρές μέθοδοι παραγωγής επιτρέπουν τη δημιουργία εξατομικευμένων καλλυντικών προϊόντων, καθώς κάθε συστατικό είναι προσεκτικά μελετημένο, ελεγμένο και επιλεγμένο σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη. Κάθε προϊόν έχει τη δική του μοναδική φόρμουλα. 

Σήμερα πίσω από κάθε σημαντικό έργο πάντοτε βρίσκεται ένα μεγάλο πάθος, αυτό της οικογένειας της Dr Cavalcante. Από το πρώτο ξεκίνημα, η γραμμή της στρατηγικής της είναι η επένδυση στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης και η συνεργασία με ειδικούς από όλο τον κόσμο και με τα σημαντικότερα πανεπιστήμια. Για τον λόγο αυτό, σήμερα η Vagheggi θεωρείται ένα διεθνές παράδειγμα της υπεροχής των “Made in Italy” ανάμεσα σε 60 χώρες.
Η Beaute-Marine Group Of Companies έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Vagheggi Phytocosmetics και την ευθύνη για την εκμάθηση και πρακτική των μεθόδων της από το 2012

ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Η Advance Nutrition Programme είναι μια εταιρία η οποία ανήκει στο Διεθνές Ινστιτούτο Αντιγήρανσης (iiaa). Το iiaa καινοτομεί στη φροντίδα του δέρματος και πιστεύει τόσο στην θρέψη του δέρματος εκ των έσω με υψηλής ποιότητας διατροφικά συστατικά, όσο και στην εξωτερική φροντίδα του με τοπικά προϊόντα που έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Η ενίσχυση του δέρματος εκ των έσω, με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά είναι εξίσου σημαντική με τα προϊόντα που εφαρμόζετε τοπικά στο δέρμα. Οι κρέμες και οι λοσιόν επιτελούν ασφαλώς τον σκοπό τους, αλλά δεν μπορούν να φτάσουν τόσο βαθιά. Για αυτόν τον λόγο η ANP έχει δημιουργήσει συμπληρώματα, έπειτα από δεκαετή έρευνα προκειμένου να προσδιορίσουν τα πιο αποτελεσματικά επίπεδα περιεκτικότητας συστατικών και να καθορίσουν τις πιο κατάλληλες συνθέσεις, τα οποία είναι πιστοποιημένα CGMPs (Τρέχοντες Κανονισμοί Ορθών Πρακτικών Κατασκευής) από τον MHRA-Αγγλικό Ρυθμιστικό Φορέα Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας. Όλα τα προΪόντα ελέγχονται για φυτοφάρμακα και βαρέα μέταλλα και συμμορφώνονται με τις οδηγίες, όπως συνιστά η Διεθνής Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας. Χρησιμοποιούνται από ειδικούς στην φροντίδα του δέρματος στην Ευρώπη για περισσότερο από τέσσερα χρόνια.

 • Βιο-πανομοιότυπα, προσεκτικά ελεγμένα συστατικά για μέγιστη απορρόφηση, που προέρχονται από παγκοσμίως πιστοποιημένους προμηθευτές που χρησιμοποιούν ηθικές πρακτικές επιλογής και χρήσης πρώτων υλών.
 • Τα προϊόντα εμπεριέχονται σε υψηλής ποιότητας κάψουλες που διαλύονται σε λιγότερο από 30 λεπτά ώστε να απελευθερώνονται στον οργανισμό και να απορροφούνται άμεσα τα θρρεπτικά συστατικά που ενισχύουν το δέρμα.
 • Μη μεταλλαγμένα συστατικά.
 • Χωρίς συνθετικά πρόσθετα γεύσης και αρώματα.
 • Χωρίς γλουτένη.
 • Κατάλληλα για vegeterian & vegan εκτός των Skin Omegas (ιχθυέλαιο) και του Skin Vitamin A που περιέχουν βιατμίνη D από λανολίνη.
 • Η φροντίδα του περιβάλλοντος έχει επίσης τεράστια σημασία για την ANP. Προμηθέυεται τις πρώτες ύλες της μόνο με σωστό τρόπο και έχει ήδη υιοθετήσει φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, που χρησιμοποιούν κατά 80% λιγότερα υλικά συσκευασίας.
 • Δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Πριν από 40 και πλέον χρόνια, ο βιολόγος Dr. Albert Laporte μετουσίωσε τις υψηλού επιπέδου επιστημονικές γνώσεις που είχε αποκομίσει από τον τομέα της ιατρικής και την αντιμετώπιση εγκαυμάτων σε νοσοκομεία του Παρισιού, σε μία ολιστική προσέγγιση για τον τρόπο που αυτές θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στον τομέα της ομορφιάς. Μελετώντας μέσω της κυτταρικής βιολογίας τη μοριακή δομή αμιγώς φυσικών συστατικών, προχώρησε στη δημιουργία μίας σειράς προϊόντων κοσμετολογίας που τροφοδοτούν την ανθρώπινη επιδερμίδα με όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται για να παραμένει υγιής. Όλη αυτή η γνώση και η πολυετής εμπειρία, συμπυκνώνεται μέσα σε κάθε προϊόν που φέρει την υπογραφή του γαλλικού οίκου GERnétic International.

Τα προϊόντα της GERnétic International μελετήθηκαν, σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν με γνώμονα την ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών προστασίας και ανάπλασης της ανθρώπινης επιδερμίδας.

Δρουν σε κυτταρικό επίπεδο κάτι που σας χαρίζει μία ολιστική εμπειρία υγείας, ευεξίας, περιποίησης και αντιγηραντικής δράσης με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Με απλά λόγια, η απόλυτη και μη επεμβατική λύση στο πρόβλημα της γήρανσης, είναι εδώ! Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Στην GERnétic International γνωρίζουμε καλά, πως οι εσωτερικές δυσλειτουργίες του οργανισμού και του δέρματός μας, γίνονται ορατές μέσα από εμφανείς αισθητικούς παράγοντες που σχετίζονται με τη φωτεινότητα, την ελαστικότητα, την απόχρωση της επιδερμίδας μας κτλ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το δέρμα αντανακλά το εσωτερικό του οργανισμού μας και αυτό που επιτυγχάνουμε με τη Μέθοδο GERnétic είναι η διαμόρφωση και αντανάκλαση ενός υγιούς πλέον οργανισμού, στο δέρμα μας! Μέσα από τα προϊόντα της GERnétic International τροφοδοτούμε με βασικά στοιχεία θρέψης την επιδερμίδα (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα), τα οποία και οδηγούν με απόλυτα φυσικό τρόπο στη φυσική αναγέννηση των κυττάρων του προσώπου και του σώματος.

ΜΕΘΟΔΟΣ: Τα προϊόντα της GERnétic International δρουν μέσω της κυτταροθεραπείας, αντιμετωπίζοντας την αιτία του κάθε αισθητικού συμπτώματος! Αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Απόλυτη ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Έχουμε αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην υπηρεσία του ανθρώπου και ο παράγοντας της ασφάλειας των προϊόντων μας, αποτελεί για εμάς μία αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση την οποία και τιμούμε με σεβασμό και επαγγελματισμό για περισσότερα από 40 χρόνια. Τα προϊόντα της GERnétic International εκπληρώνουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας καθώς αποτελούν τα μέσα για μία απολύτως ασφαλή και μη επιθετική μέθοδο κυτταροθεραπείας (μη ενέσιμη και μη τραυματική μεσοθεραπεία).

Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς:

 • Είναι απολύτως φυσικά και όχι συνθετικά.
 • Προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.
 • Έχουν παρόμοια σύνθεση με τη σύνθεση των κυττάρων.
 • Τα ενεργά τους συστατικά είναι σε ομοιοπαθητικές δόσεις.
 • Δεν έχουν παρενέργειες καθώς αποτελούν μία φυσική τροφή των κυττάρων.

Τα καλλυντικά Heliocare ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της φωτοπροστασίας στην δερματολογία.
Κάνουν χρήση της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας Fernblock®, που βασίζεται στο φυσικό εκχύλισμα της τροπικής φτέρης Polypodium leucotomos από την Κεντρική Αμερική.
Η αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Fernblock® είναι αποδεδειγμένη μέσω κλινικών μελετών. Ο ισχυρός συνδυασμός φυσικών αντιοξειδωτικών προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η υπεριώδης ακτινοβολία, αλλά και από την υπερμελάχρωση και την πρόωρη γήρανση. Με αυτές τις μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων της, η εταιρεία κέρδισε την υποστήριξη δερματολόγων σε όλο τον κόσμο. Επίσης τα αντηλιακά προϊόντα Heliocare συνδυάζουν ανόργανα και χημικά φίλτρα για να παρέχουν πραγματικά μέγιστη προστασία.
Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από την εύκολη εφαρμογή, την υπόαλλεργική σύνθεση, την ευχάριστη υφή ενώ παράλληλα αποτρέπουν την φραγή των πόρων. Αυτοί είναι ακόμη μερικοί λόγοι που θα σας πείσουν πως τα καλλυντικά για τον ήλιο Heliocare είναι πραγματικά αποτελεσματικά.