Σχετικά με εμάς


To know us better !!!
Καλωσορίσατε στο Galeas Beauty Secrets !!!
Ας συστηθούμε….

Ονομάζομαι Γκαλέα Βιργινία και είμαι αισθητικός. Από την ώρα που αποφοίτησα από το ΤΕΙ Αισθητικής Αθηνών διατηρώ το Ινστιτούτο Αισθητικής GALEAS BEAUTY SECRETS που προσφέρει υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της αισθητικής. Πριν αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο θέλω να σας πω με δυο λόγια τι σημαίνει για μένα ο χώρος που υπηρετώ.

Η Αισθητική γενικότερα και ειδικότερα η φροντίδα του προσώπου, του σώματος και του μακιγιάζ θεωρώ ότι ανήκουν στις πιο γοητευτικές επιστήμες και η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τον κάθε ένα από εσάς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αντικείμενα της δουλειάς μας. Γιατί?? Η απάντηση είναι απλή. Στην πραγματικότητα αποτελούν…την καθημερινή επαφή της αισθητικού μαζί σας…Την ώρα που πλένετε το πρόσωπό σας , όταν προστατεύεστε από τον ήλιο, όταν χαρίζετε ένα χαμόγελο φορώντας το αγαπημένο σας κραγιόν είναι οι στιγμές που μοιραζόμαστε καθημερινά.

Είμαι σίγουρη ότι έχετε διαπιστώσει και εσείς πολλές φορές την σημαντικότητα των κατάλληλων ή ακατάλληλων καλλυντικών. Όταν τα καλλυντικά είναι “αυτά που πρέπει” μπορούν να κάνουν μικρά θαύματα και να διορθώσουν το όποιο πρόβλημα υπάρχει αλλά αν είναι ακατάλληλα…τα πράγματα είναι, μάλλον, δύσκολα. Για αυτό και η επιλογή τους είναι δουλειά των επαγγελματιών του χώρου που όχι μόνο έχουν σπουδάσει το αντικείμενο αλλά και το εξασκούν. Η αισθητικός έχει τη γνώση των αναγκών του δέρματος και των ιδιαιτεροτήτων του.

Το e-shop αυτό, το GALEAS BEAUTY SECRETS, είναι αποτέλεσμα αέναης αναζήτησης και διερεύνησης στον μαγικό κόσμο των καλλυντικών. Έχει δημιουργηθεί για εσάς, τους έξυπνους καταναλωτές που ενδιαφέρεστε να φροντίζετε τον εαυτό σας με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο γλιτώνοντας ταυτόχρονα χρόνο και χρήμα. Τα προτεινόμενα καλλυντικά προϊόντα των εταιρειών δεν αποτελούν τυχαία επιλογή αλλά είναι διαλεγμένα ένα προς ένα καθώς έχουν δοκιμαστεί κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες: στον απαιτητικό χώρο του Galeas Beauty Secrets!!!

Προσπάθησα πολύ να τα κατηγοριοποιήσω έτσι ώστε να μπορείτε να κατευθυνθείτε σωστά και να διευκολυνθείτε στην τελική επιλογή του προϊόντος που πραγματικά έχετε ανάγκη. Αλλά ακόμα και αν δυσκολευτείτε ή έχετε ενδοιασμούς ….εδώ είμαστε!!!

Μην διστάσετε να ρωτήσετε…αφήστε το μήνυμά σας και θα έχετε απάντηση εντός ολίγου.

Στα σχόλια καλό είναι να γράφετε τον τύπο του δέρματός σας, τις επιπλέον ανάγκες σας ή ποιο προϊόν θα θέλατε να δοκιμάσετε για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το κατάλληλο δείγμα αλλά και να σας συμβουλέψουμε δωρεάν σχετικά με διάφορα θέματα αισθητικής που σας απασχολούν.

Εκμεταλλευτείτε την πείρα μιας έμπειρης και φιλομαθούς αισθητικού!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλές αγορές

Φιλικά, Γκαλέα Βιργινία, πτυχιούχος Αισθητικής ΤΕΙ Αθηνών.

ΥΓ, Πάντοτε μου άρεσαν τα υστερόγραφα…από μικρή..

Για όσους αγαπούν τις οικογενειακές ιστορίες…

Η προγιαγιά μου η Σοφία ήταν Σμυρνιά. Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το ’22 μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. Μέσα στις ελάχιστες αποσκευές της είχε φυλαγμένες, μαντέψτε τι ???, συνταγές καλλυντικών!!! Χάρη σε αυτά τα μυστικά ομορφιάς που είχαν κάτι από την μαγεία της Ανατολής όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει αλλά η φήμη της έφτασε μέχρι την Κατερίνη…και θα είχε ταξιδέψει ακόμα παραπέρα αν είχε τα σημερινά μέσα…

Νοιώθω πάντα ότι κουβαλάω μέσα μου κάτι δικό της …

Γιαγιά Σοφία σε ευχαριστώ!