Πληροφορίες αποστολής παράδοσης και επιστροφών

Αποστολή & Παράδοση
‘Ολες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τρόποι Παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα galeasbeauty.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κόστος Μεταφορικών
Tο κόστος αποστολής ανέρχεται σε 4.30€ για όλη την Ελλάδα και 10.00€ για Κύπρο.
Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 53€ στην Ελλάδα και άνω των 135€ στην Κύπρο.

Χρόνος Παράδοσης
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα galeasbeauty.gr, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης. Μέσος χρόνος παράδοσης σε όλη την Ελλάδα 2-3 εργάσιμες ημέρες και 10-12 για Κύπρο. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail  που δείχνει που περιλαμβάνει το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, το προς πληρωμή ποσό και την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, πατήστε το Εξέλιξη Παραγγελίας.

Επιστροφές προϊόντων
Το galeasbeauty.gr προσφέρει πλήρη επιστροφή για το προϊόν(ντα) σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και με την αρχική του συσκευασία.
Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν(ντα) που θα θέλατε να επιστρέψετε.
1. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες και σφραγίδες γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή.
2. Όλα τα αιτήματα για επιστροφή προϊόντων ελέγχονται με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνονται εάν το προϊόν(ντα) δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.
3. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το προϊόν(ντα) που θα μας επιστρέψετε μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών θα πρέπει να έχετε κρατήσει το αποδεικτικό αποστολής.
Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για οποιοιδήποτε προϊόν(ντα) που έχουν υποστεί ζημιά κατά την διάρκεια της διαδικασίας ανταλλαγής κατά την μεταφορά τους από την ταχυμεταφορική εταιρία.Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και ποιο σίγουρη μέθοδο αποστολής.
4. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος από την εταιρία ταχυμεταφορών και γίνεται με δική σας ευθύνη.
5. Μην επιστέψετε το προϊόν σας(ντα) χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή.
Αν επιθυμείτε να επισρέψετε κάποιο προϊόν παρακαλώ συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής προϊόντων.