Κρατήστε το μαύρισμα του καλοκαιριού

Επιχείριση…long lasting tanning

Και τώρα πως κρατάμε το μαύρισμα του καλοκαιριού???

Να μια ερώτηση που το GALEAS BEAUTY SECRETSσας δίνει την καλύτερη λύση.

Δυο είναι οι λέξεις-κλειδιά: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & JANE IREDALE TANTASIA.

Ξεχάστε για λίγο το πήλιγκ γιατί απομακρύνει τις επιφανειακές μαυρισμένες στοιβάδες του δέρματος και ενυδατώστε το δέρμα όσο μπορείτε περισσότερο.

Το ξηρό λάδι JEAN D’ARCEL Refirming Body Oil της σειράς Venuste όχι μόνο θα ενυδατώσει και θα συσφίξει το δέρμα αλλά και θα σας μαγέψει με το άρωμά του. Για όσες δεν αγαπούν τα λαδάκια η JEAN D’ARCEL Refirming Body Cream της σειράς Venuste με την πλούσια μη λιπαρή σύνθεσή της θα χαρίσει μεταξένια υφή στο δέρμα. Με το ίδιο μοναδικό άρωμα!!!

Οι FBM Anagenessis Body Cream Galini & η FBM Anagenessis Body Cream Wellness έχουν διακριτικό άρωμα και βιταμίνες Α & Ε που θα βελτιώσουν άμεσα την υφή αλλά και την εμφάνιση του σώματος σας.

Η λεπτόρρευστη κρέμα σώματος Academie Lait pour le Corps au Collagène Marine έχει άρωμα που θυμίζει θάλασσα και θαλάσσιο κολλαγόνο για να τονώσει αλλά και να ενυδατώσει το δέρμα. Στα συν η μεγάλη και οικονομικότατη συσκευασία του (500 ml!!!-δεν τελειώνει ποτέ…).

Αν σας αρέσει το άρωμα πούδρας θα ερωτευτείτε το Academie Huile Merveilleuse που επιπλέον περιέχει και αντιγηραντικούς παράγοντες…

Και αφού το ενυδατώσατε καλά καλά ήρθε η ώρα για το απόλυτο προϊόν μαυρίσματος…

Jane iredale Tantasia® Self Tanner & Bronzer. Ομοιόμορφη, ηλιοκαμένη όψη με τον πιο εύκολο τρόπο… Ακόμη και όσοι δεν αγαπουν το μαύρισμα αγαπούν το Jane iredale Tantasia® Self Tanner & Bronzer γιατί χαρίζει μια υγιή όψη στο δέρμα. Παρατείνει το μαύρισμά σας με το πιο ευχάριστο τρόπο (μυρίζει φρεσκάδα χάρη στα εσπεριδοειδή) και ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ!!!

Οι πιο φανατικές του μαυρίσματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Jane Iredale Golden Shimmer Face & Body Lotion για επιπλέον λάμψη!

Δοκιμάστε τα είτε σε συνδυασμό, όπως σας προτείνουμε, είτε το κάθε ένα ξεχωριστά και πείτε μου τις εντυπώσεις σας.

Φιλικά

Βιργινία Γκαλέα, Your beauty therapist