💦 Ενυδάτωση = Όμορφο & Λαμπερό δέρμα 🙌

Ναι οκ, το έχεις χιλιοακούσει αλλά εμείς θα το φωνάζουμε ξανά και ξανά! Όπως ο οργανισμός σου χρειάζεται νερό για να επιβιώσει, το ίδιο χρειάζεται και το δέρμα σου, βαθιά ενυδάτωση με τα σωστά προϊόντα. Ότι έξτρα και αν βλέπεις στο ίντερνετ και τα social media θα έχει αποτέλεσμα μόνο σε ένα καλά ενυδατωμένο και υγιές δέρμα όποιος και αν είναι ο τύπος επιδερμίδας σου.

VAGHEGGI
REHYDRA

Εάν το δέρμα μας είναι αφυδατωμένο, ο οργανισμός μας συνήθως παράγει έντονη λιπαρότητα, δημιουργώντας έτσι την λανθασμένη εντύπωση ότι η επιδερμίδα μας ανήκει στις λιπαρές ή μεικτές κατηγορίες. Μία επίσκεψη σε έναν ειδικό για να αναλύσετε μαζί την επιδερμίδα σου και τον τρόπο φροντίδας της είναι απαραίτητη!

Το δικό μας μυστικό ενυδάτωσης πάντως είναι η νέα ανανεωμένη σειρά της Vagheggi η Rehydra, η οποία προσφέρει ακριβώς αυτό που υποστηρίζει το όνομα της σειράς, βαθιά ενυδάτωση σε όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας! Τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιεί η εταιρία θρέφουν, καταπραΰνουν και δίνουν στην επιδερμίδα το boost που χρειάζεται για να λάμπετε όλη μέρα ακόμη και χωρίς make up!


“Skin first, make up second, smile always!”

– Galea’s Beauty Secrets –