Τα μάτια προδίδουν εκτός από τα συναισθήματα, την ηλικία και τις κακές συνήθειες του καθενός μας. Αποχαιρετίστε τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια και τις λεπτές ρυτίδες με τη μεσοθεραπεία! Αποκτείστε δέρμα ελαστικό και ενυδατωμένο, με την πιο σύγχρονη θεραπεία αναζωογόνησης και αντιγήρανσης για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
Η καθημερινή κούραση, η ηλικία, η αυπνία, οι προσωπικές συνήθειες και το στρες μπορούν να επηρεάσουν το αισθητικό αποτέλεσμα του προσώπου. Η μεσοθεραπεία ματιών  με υαλουρονικό βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ συμβάλει στη λείανση των λεπτών ρυτίδων, επαναφέροντας τη φυσική υγιή όψη της περιοφθαλμικής περιοχής.
Πολυβιταμίνες για τις σακούλες των ματιών και τους μαύρους κύκλους, υαλουρονικό για τις πρώτες ρυτίδες και βιομιμητικά πεπτίδια για τις ρυτίδες έκφρασης είναι από τα υπέρ-αποτελεσματικά δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούμε για να είναι το βλέμμα σας πάντα νεανικό, ξεκούραστο και γεμάτο φρεσκάδα.
Ενισχύστε τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας με την Murad Renewing Eye Cream και τον πρωτοποριακό ορό που διαθέτει τη δύναμη της Τεχνολογίας Rotinol Tri-Aclive, Murad Retinol Youth Renewal Eye Serum για μία ολική ανανέωση στην περιοχή των ματιών. Βοηθήστε τα ταλαιπωρημένα και κουρασμένα μάτια σας με καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος γύρω από τα μάτια με την κρέμα ματιών ενάντια στους μαύρους κύκλους Pharmaceris OPTI-ALBUCIN.
Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να συζητήσουμε τις ουσιαστικές ανάγκες τις επιδερμίδας σας και ιδιαίτερα της περιοχής των ματιών στο τηλέφωνο 24310 29414.